P4 gjorde ett grovt misstag om Rimstugan

P4 gjorde ett grovt misstag om Rimstugan. Jag lyssnade faktiskt på P4as rimstuga i eftermiddag. Det är inte ofta jag brukar säga att det var bättre förr. När det gäller uppesittarkväll med rimstuga var det totalt överlägset det program som sändes idag. Rimstuga på eftermiddag i Utopia var inget länsprogram för lyssnarna. Den kanalledning som bär ansvaret för detta. En rimstuga på en eftermiddag där människor är överstressade i en galleria var ett grovt misstag som jag har svårt att inse

P4,s kanalledning har tappat mitt förtroende men jag hörde av sändningen att de som gjorde jobbet var nöjda. Jag vet inte vad man ska säg annat än att det är dålig insikt. Ett program som ersätts med ett riksprogram för uppsittare kväll för hela landet är så förbannat dumt att det går inte att kommentera. Magnus Uggla kan göra mycket bra men inte ett uppesittarkväll med rimstuga för hela landet. Den typen av program är inget för något som ska vara lokalt. Efter den här tabben blir min fråga har regionala radioprogram ett berättigande.

Jag vet att hos media tänker man inte på lyssnarna. De tog bort ett program som hade många lyssnare. Jag hoppas att Umeå Rock och pop planerar för att göra en rimstuga som börjar mellan. 20-22 på kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.