Bromma ska inte längre läggas ner

Bromma ska inte längre läggas ner. Anders Sundströms uppdrag har därför förändrats. Han har gått nya direktiv han ska i stället utreda möjligheterna att att utveckla flygmöjligheterna att utveckla flygkapaciteten och öka möjligheterna till bostadsbebyggelse i Stockholmsregionen. Det här var ett bra beslut för Bromma behövs.

Däremot är jag säker på efter att ha fått besök av Bo Bylund som tidigare varit generaldirektör på bland annat Banverket och uppdrag av Sundström att hjälpa till i utredningen att det behövs ytterligare en bana på Arlanda. Flyget och främst utrikesflyget ökar och då behövs ytterligare en bana på Arlanda. De hade redan i dagen skede sett att så är fallet och att banan läggs i samma riktning som två av de befintliga banorna. Det bör man redan nu fatta beslut om eftersom tiderna för alla tillstånd är så fruktansvärt långa

Ska bostadsbyggande i Sverige bör man se över vilka regler som behöver förändras och det behöver man göra för hela landet. De förenklingar som alliansen gjorde blev inga förenklingar utan ledde bara till att allt tog längre tid. Det förslag som boverkets generaldirektör tänkte högt om i Agenda kan man däremot ta bort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.