Björklöven är nog inte bättre än tabelläget

Björklöven är nog inte bättre än tabelläget. Igår förlorade Björklöven efter en riktigt dålig insats. De bjöd på tre riktigt billiga mål och det har man inte råd med. Vi är nog bra många som hade hoppats på att laget skulle ligga högre upp t tabellen men vi måste tyvärr inse att man nog inte är bättre så här. Timrå är inte heller något bra lag så det lag som var minst dåliga vann igår

Den här säsongen inleddes med några bra matcher men sedan föll man ihop och förra säsongen låg man länge i botten men gjorde en formidabel slutspurt och var en hårsmån från att gå upp i SHL. En sådan spurt tror jag inte kan komma detta år. Jag tycker att i går fanns det inget go eller vilja i laget. Man gav inte järnet och då blir det billiga mål i baken.

Försvarsspelet är inte alls bra och det går alldeles för sakta och när man spelar i power play går det också för sakta och i går slarvades så det stod härliga till. Det tar för lång tid att komma till skott. De matcher som är kvar måste hela laget visa på en bättre vilja och ta för sig och vilja vinna och inte vara rädd för att förlora

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.