Förlust hemma mot Asplöven är inte godkänt

Förlust hemma mot Asplöven är inte godkänt. Nu är jag bortrest så jag såg inte matchen men de som berättat för mig sa att de var dåliga. Jag var dock helt säker på att det inte skulle bli något kvalspel efter att ha sett matchen mot Sundsvall var jag helt säker på att det inte skulle bli kval för även då spelade man uselt. Inte kunna spela mot ett så dåligt lag visar på att man är inte bättre än den placering man nu fick.

Det tändes ett lite hopp efter segern mot Mora men spelet var inte bra. Jag tror de flesta av oss som trodde på en bättre placering och kval blev lurade av framgångarna förra säsongen och att många tränare tippade Löven i topp. Jag har bloggat flera gånger om att försvaret inte är tillräckligt bra det går för sakta och är för omständigt över allt. Sedan saknade laget en massa kämpaglöd eller djävlar anamma.

Nu får förberedelserna för nästa säsong starta och bilda ett bättre lag. Det är laget som inte fungerat. Samtidigt måste vi bli bättre på att behålla våra duktiga ungdomar så vi hela tiden kan fylla på med egna krafter som har en klubbkänsla som tex. Alexander Hellström gjorde förra säsongen. Tråkigt men sant laget räckte inte längre än så här när det är en match kvar av 52

2 kommentarer

  1. johansson

    För att lyckas i dagens ishockey måste man ha en proffsig inställning, glada amatörer har ingenting att hämta, det gäller både spelare, tränare och styrelsen. Uppblåsta Umeåbor har inte det som krävs, först och främst saknas kunskap om vad ishockey är, d.v.s. hårt arbete

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Så är det och det upplever jag föreningen har däremot ställer en del inte upp på det sätt vi vill jobba på och ingen nämnd eller glömd för i idrotten måste alla göra sitt jobb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.