VK vill att allt ska vara tråkigt

VK vill att allt ska vara tråkigt. Nu angriper man Hans för han dansade på Invigningen av IKEA. Det fanns till med misstankar om att det var arrangerat av IKEAs stora reklamorganisation.VK ogillar säkert att IKEA etablerade sig i Umeå för om de hade sagt nej till att etableringen inte kommit till stånd har de fått skylla på Umeås politiker. Jag tycker det som skrev i det fallet var löjligt. Men IKEA behöver ju inte annonsera i VK.

VK tål inga framgångar för Umeå. Blir Marell styrelseordförande har hon mycket att göra för att bland annat få ledningen att inse att vi har ett bra universitet. Umeå Universitet är ett annat hatobjekt. Jag hoppas att Marell framfört de synpunkter som Universitetet gjorde under min tid mot Gasett som äger Uminova och där VK äger halva bolaget men inte utvecklat Uminova. Det är mycket som sker med VK som något annat media borde granska. En stor fastighetsägare i Umeå som ingen granskar

4 kommentarer

 1. Sixten Jonsson

  Instämmer helt och samma förhållande gäller med Västerbottensnytt som misskrediterar allt som är tillväxtskapande och när TV4 lokala nyhetssändning försvann så saknas en vettig nyhetsrapportering i länet.Vk och Vf är partsinlaga men skattefinansierad nyhetsrapportering bör de ansvariga via medborgarna kunna ställa högre på med utvärdering och byta ut styret i.Hans ska ha en eloge för sitt engagemang vid det historiska tillfället .Vem av övriga i KS hade vågat?

 2. Micke

  Det är ju för att de vill markera att de inte står på etablissemangets sida. De vill gärna framstå som fristående och viktiga. Det är därför de ger sig på IKEA och universitet.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   De vill besluta för de har många som de tror vet bäst av alla. så är liberalerna de vill besluta med att skapa opinion, men jag tror de får svårt att få nya medlemmar med att syskon ska ha få sex med varandra och att ens kropp ska kunna skickas till en som fått testamente genom att få ha sex med den kroppen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.