Nytt matchstraff för Leksands Jackobsson

Nytt matchstraff för Leksands Jackobsson. När Leksand spelade i Umeå gjorde Robin Jackobsson en våldsam tackling på Kim Karlsson och fick nio matchers avstängning varav 3 förvandlades till sådana spelare borde egentligen inte finnas på isen. Kim Karlsson har ännu inte kommit tillbaka i spel utan är ännu långtifrån frisk.

Björklöven tappade en av sina nyckelspelare och det kan faktiskt vara så att det var det som gjorde att inte Löven nådde en kvalplats. Vi får nu hoppas att Leksand stannar i Allsvenska om det nu inte är så att de har ordning och reda i ekonomin då ska de flyttas ned.

Det måste bli skärpning på straffen av den typ av tacklingar som han gjorde på Kim Karlsson men även klubben i detta fall ska straffas för annars gör ledarna inget åt det. Björklöven har lidit ekonomisk ska då Kim varit och är sjukskriven. Att även Robin ska straffas hårdare är en skälvklarhet och vi som såg matchen här såg hur ledningen med Perra i spetsen hånlog när Kim blev skadad och de har ingen skam som låter honom spela.

2 kommentarer

  1. Östen Högman

    Jag törs lova dig Lennart att Perra Johnsson inte hånlog då någon spelare blir skadad. Så väl känner jag Perra att om någon spelare i hans medvetet försöker skada någon motspelare, kommer den spelaren att få en mycket tydlig tillrättavisning. Och Perras tillrättavisningar är kända och fruktade inte bara i Karlstad, utan i hela Hockeysverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.