Misstänkt mord på asylboende i Rättvik

Misstänkt mord på asylboende i Rättvik. I torsdags hände det som sagt i Rättvik. Polisen i Dalarna misstänker att en man har mördats vid ett asylboende i Rättvik.

Polis larmades vid lunchtid till vårdcentralen i Rättvik, dit mannen kommit. Han hade stickskador som gjorde att han avled. Enligt polisen bodde mannen på ett asylboende i närheten, och det är där man misstänker att han skadats. Polisen har inlett en förundersökning om mord. Flera personer har tagits in till förhör. Polisen har ännu inte uttalat sig om något eventuellt motiv.

Det är fruktansvärt att sånt här ska kunna hända och man frågar sig hur bevakningen på sådana anläggningar fungerar. De som bor på den här typen av anläggningar är ändå människor som flytt för sina liv. Kommer antagligen från olika platser och kan ha levt under enorm press kanske till och med i flera år. Ha varit med om fruktansvärda händelser i kriget och helt enkelt mår fruktansvärt dåligt. Då kanske det trots allt kommer att hända att personer blir i luven på varandra

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.