Självmordsbombare har identifierats

Självmordsbombare har identifierats. Myndigheter har identifierat den andra självmordsbombaren på Bryssels flygplats som 24-årige Najim Lachraaoui, enligt AP man tror det har han som tillverkat bomberna som detonerade i Paris tidigare . identiteten har fastställts när kvarlevor på flygplatsen analyserats.

24-åringens dna har tidigare hittats i det hus där bomberna som användes i Paris tillverkades och på de bombbälten som hittades efter Parisdåden. Dessutom återfanns hans dna i det hus där misstänkte Paristerroristen Salah Abdeslam greps förra veckan. Nu ska han alltså ha identifierats som den person som är längst till vänster på övervakningsbilderna från flygplatsen  och inte den till höger, som innan.

En kommentar

  1. Sixten

    Som vanligt är svensk mediebevakning obefintlig om fördjupande granskning av terroristdåd.sprängmedlet som användes är triacetonperoxid som finns att köpa i handeln och användes i Palestina på 80-talet och kallades satans moder. Bombhundar gör sig icke besvär så dylika dåd kommer det säkert mera av. Utländsk media är av en annan kaliber.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.