John Kerry tycker valkampanjen är pinsam

John Kerry tycker valkampanjen är pinsam. Han som är utrikesminister menar helt enkelt att den amerikanska presidentvalskampanjen börjar bli pinsam  för USA. När man frågade om vad han hör när han pratar med utländska ledare säger han ”Jag tror att det är rimligt att säga att de är chockerade”

Han säger även att synen påverkas på USA när det gäller stabilitet och säkerhet. Han säger också ” Och i viss utsträckning måste jag säga till dig, några av frågorna, hur de ställs till mig, så är det tydligt att det som händer är pinsamt för vårt land”
Det var ord och inga visor om de som nu kämpar för att bli kandidat till presidentposten. Inte valsystem enbar till för de som har råd att köpa mediatid. Inte är väl det demokrati när man köper sig makt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.