I kväll kan Skellefteå skaffa sig liten…

. I kväll kan Skellefteå skaffa sig liten matchboll. Förra matchen tyckte jag att Skellefteå gjorde en bra match och hade full kontroll. Med ett sånt spel i kväll är det matchboll. Nu har man lagkaptenen hemma gör han har blivit farsa igen men jag tror de klarar sig bra även utan honom.

MoDo ramlade ur SHL vilket jag inte tyckte var rättvist för de är eller var ett bättre lag än Leksand. Björklöven har denna säsong haft 11 juniorer i MoDo och förhoppningsvis kommer några hem. När vi nu får en GM på plats så blir en viktig uppgift att behålla fler duktiga grabbar och bli mer självförsörjande på spelare. För visst har man i pojklagen fostrat bra spelare men det har varit svårt att behålla dem. Vi skulle behöva ha ett J20 elit men det är dyrt att ta sig dit men blir vi ett SHL lag då kommer man in i J20 elit.

Det är inte bara i MoDo vi har spelare som skolats i Björklöven utan det finns i både Luleå och Skellefteå men den som är näst Luckas Wallmark blir troligen NHL spelare och en back som Aho kommer inte tillbaka nu för pengarna för dessa två finns inte. Men visst blir man glad när man hör att Rahimi vill avsluta karriären i Björklöven. Denna säsong saknade jag Hellström på backsidan för har han varit kvar har vi varit i kval och kanske fått möta MoDo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.