Varför ställer Björndalen in sig hos Putin

Varför ställer Björndalen in sig hos Putin. Det kanske beror på att han har hittat sin partner där som Björn Ferry berättade om i sin bok för något år sedan. Redan 2014 påstod Björn Ferry i sin bok att superstjärnorna Ole Einar Björndalen och Darja Domratjeva var ett par  nu väntar de barn. Så det kanske har sin förklaring.

Skidskytten Ole Einar Bjørndalen är nämligen redan populär i Ryssland. En popularitet som inte lär minska efter att norrmannen, tidernas mest medaljbehängde vinterolympier, under en pr-resa i Ryssland hyllade presidenten Vladimir Putin, som han tidigare har träffat.

 Det var fantastiskt då jag mötte Vladimir Putin, säger han i en intervju med championat.ru som norska VG tagit del av. Utifrån ett sportsligt perspektiv tycker jag Ryssland har tur att ha en sådan president. Han är aktivt involverad i landets idrottsutveckling och gjorde ett utmärkt arbete inför OS i Sotji.

Ja det är Björndalen som tycker så, som tur är men vi får väl se om han väljer att bo i Ryssland med sin Domratjeva och deras barn. Det skulle vara klädsamt om Putin tog tag i dopingproblematiken där det ständigt avslöjats att ryssar är inblandade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.