Ska kommunerna lida för Riksbanken

Ska kommunerna lida för Riksbanken. Det har kommit rapporter att kommuner som har lite pengar måste betala för att ha pengarna på banken och det är främst hos Nordea. Orsaken till detta är den negativa räntan som riksbanken driver.

Jag tycker och har hela tiden tyckt att detta med negativ ränta är helt fel och det finns de som är rädda för vad som händer när detta tar slut och det är ett måste. De som delar min uppfattning menar att vi har en dopad ekonomi.

Det är självklart att kommuner kommer att flytta pengar till någon bank som inte tar betalt för att man håller i pengarna åt kommunerna. Det visar på att negativ ränta är fel och det går emot allt vad man sagt i alla tider att det är bra att spara en slant för framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.