Trump ska satsa på USA:s militär

Trump ska satsa på USA:s militär. I onsdags sa han detta när han talade om vad han skulle göra i utrikespolitiken om han blir president. Han ser ju ut att bli republikanernas kandidat i alla fall. Det var där han berättade bland annat att han
vill återuppbygga USA:s militär. Han berättade att det ska delvis finansieras med straffskatter för företag som flyttar jobben utomlands. Han sade också att det var ett misstag att försöka omvandla Irak, Egypten och Libyen till demokratier.

”Mitt mål är att skapa en utrikespolitik som kommer att bestå i flera generationer, sade Trump som även sade att Kina utnyttjar USA ekonomiskt. Det är bara att konstatera att med Trump blir det mindre frihandel i världen och samtidigt kommer USA att isoleras. Men det är klart han har rätt när det gäller att göra om vissa länder till demokratier. Det går inte göra så fort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.