Paristerrorist har intelligens som ett tomt askfat

Paristerrorist har intelligens som ett tomt askfat. Det är vad den misstänkte Paristerroristen Salah Abdeslam försvarsadvokat Sven Mary har sagt så här säger han ” han har intelligens som ett tomt askfat  och lever i en tv-spelsvärld . Han sa det efter att Abdeslam överlämnats till franska myndigheter.

 Jag är advokat, jag bryr mig inte om min popularitet. Men i ett ögonblick övervägde jag att hoppa av, säger Mary till tidningen, och berättar om sin klient: ”Han är en liten småkriminell skit från Molenbeek, en efterföljare snarare än en ledare. Han har intelligens som ett tomt askfat. Det är bottenlöst tomt. Han är det perfekta exemplet från Grand Theft Autogenerationen som tror sig leva i ett tv-spel.

När Mary frågade Abdeslam om han läst koranen, vilket Mary själv gjort, ska han ha svarat att han läst en sammanfattning på nätet. Det var en bedömning om vilken person den misstänkte terroristen är

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.