Brexit för England en del av Storbritannien

Brexit för England en del av Storbritannien. Island med sin lagmaskin med Lagerbäck som ledare vann mot England även om det kändes ett tag i första halvlek som domaren ”höll” på England.

Jag tycker faktisk att Island hade fler heta målchanser än England. England hade mer boll men de är så långt ifrån effektiva som det går. Island är säkra i sin position. Island har fler spelare i allsvenskan än vad Sverige hade. De har en sak som jag saknar hos Sverige nämligen en kämpaglöd som är långt före Sverige. Lagerbäcks CV blir bara längre och längre och man måste ta av hatten och buga. Vem trodde detta när England tog ledningen efter 6 min.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.