Cameron hade ingen möjlighet att stanna

Cameron hade ingen möjlighet att stanna. Jag tror att det är många ledare i Europa som är mycket besvikna på honom vilket uppmärksammas på olika sätt. David Cameron har fått i princip allt han pekat på av EU. Samtidigt har han attackerat Bryssel i åratal för att kunna plocka poäng på hemmaplan, skriver Telegraphs Brysselkorrespondent
Matthew Holehouse i en analys.

Han konstaterar att EU kan vara extremt flexibelt men också brutalt.
Det fanns flera anledningar att inte straffa Grekland, som inte ensamt bar ansvar för dess pågående skuldkris. Och som dessutom ville fortsätta vara medlemmar. ”Ingen sådan välvilja existerar för Storbritannien, nu en ex-medlem. Herr Johnson, en möjlig nästa premiärminister, stod för en verklig och djup förolämpning genom att likna det europeiska projektet med Hitlers ambitioner , skriver Matthew Holehouse.

Jag blir inte förvånad över om den här typen av attacker mot lämna sidan sprider sig. Frågan har också splittrat både de konservativa och Labour där beskyllningar och ”knivhuggen” haglar fritt. Jag är övertygad om att många känner sig lurade av lämna sidan men jag tror inte på en ytterligare folkomröstning och har även svårt att se att Skottland har något veto att lägga in. Däremot kan de säkert göra försök att lämna den gamla kolonialmakten Storbritannien och slippa ha med den ärkekonservativa drottningen att göra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.