Vad håller VK med på egentligen

Vad håller VK med på egentligen. VK hade en rubrik i dagens tidning som löd” Sopbråkråket stängde laxtrappan ” Jag har kommenterat detta tidigare men blev besviken och funderar på vad VK sysslar med. Vart har tidningens språk tagit vägen. Det är så dålig journalistik som det kan vara , skitsnack eller lögn.

Fråga laxarna för laxtrappan har aldrig varit stängd utan självklart är laxtrappan öppen för den det är byggd för nämligen de vandrande laxfiskarna öring och lax. Laxtrappan har aldrig varit stängd för den som den är bygd för nämligen fiskarna. Joel Lindberg du som skrivit artikeln varifrån har du fått att laxtrappan varit stängd ? Jag vill ha svar på detta i tidningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.