Donald Trump tillbaka till dåtiden

Donald Trump tillbaka till dåtiden. Nu kunde jag inte skriva medeltiden eftersom då fanns inte USA utan det har blivit en stor stat mycket på grund av den invandring man haft. Nu har den republikanskepresidentaspiranten Donald Trump upprepade gånger uttalat sig positivt om att återinföra skendränkning som förhörsmetod i USA.

Det är väl om något antikens förhörsmetoder. Trump han gillar det mycket, och det har han sagt vid ett väljarmöte i Ohio, några timmar efter självmordsdåden mot Istanbuls flygplats som inträffade i veckan.
Skendränkning har varit förbjudet i USA sedan 2006 och ses som tortyr. Jag är inte förvånad över att en person som Trump vill använda tortyr.

Kan det verkligen vara möjligt att det republikanska partiet väljer en man som Trump till sin presidentkandidat. Vill man i så fall ställa USA utanför alla diskussioner om framtiden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.