Våldtäktsmän har gripits i Kalmar

Våldtäktsmän har gripits i Kalmar. Man har gripit två misstänkta män för den grova gruppvåldtäkten som skedde i Kalmar i fredags kväll. De gripna är mellan 25-30 år. Polisen har gripit dem efter det spaningsarbete som drogs igång. Det var i fredags natt polisen fick in anmälan om att en kvinna blivit våldtagen av flera män i en lägenhet. Människorna håller på att tappa förståndet när de gör på detta sätt. De som gör våldtäkter borde få löpa gatlopp i media liksom de som ofredar flickor och kvinnor på festivaler eller på andra platser

2 kommentarer

 1. Sture Grundberg

  Våldtäkt är det värsta en kvinna kan utsättas för, och det är lätt att dra slutsatser om att det är utlandsfödda som gör dess vidriga saker. Men enl nyss framtagen statistik, visar att dessa våldtäkter utförs mest av män med svenskklingande namn. Då är det än vidrigare, att man utför våldtäkter i hopp om att utlandsfödda som kommit hit ska beskyllas för något de inte gjort. Sverigedemokraterna kör stenhårt med den tesen, att det är bara invandrare som utför dessa vidriga dåd. Innan någon döms, låt polisens och domstolarnas versioner tala om verkligheten, ingen ska anklagas förrän gärningsmannen är tagen och dömd

  • Tomas

   Sverige för statistik på vilka som begår dessa brott men den statistiken är sedan början av 2000 talet inte offentlig.
   Gamla siffror BRÅ redovisade från 90-talet visar dock på att utrikesfödda har en minst 4 ggr så hög faktor jämfört med svenskfödda gällande alla grova brott inklusive våldtäkter.
   I våra grannländer däremot så finns aktuell statistik och den är entydig. (finns att hitta på nätet för den som vill veta)
   Att Sverigedemokraterna lyfter fram dessa problem är förståeligt.
   Det märkliga är att inte alla partier gör det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.