Det har varit dataintrång hos demokraterna

Det har varit dataintrång hos demokraterna. Donald Trump han har uppmat Ryssland att hacka sig in i Hilary Clintons mejlservrar. För att vara helt ärlig visar detta att han är helt olämplig som president. Det är indirekt ett uppmaning till brott mot USA för hon har även varit utrikesminister i USA.

Nu uppger högt uppsatta källor för nyhetsbyrån Reuters att det inte bara var Demokraternas nationella kommitté som drabbades av hackerattacken, utan även Clintons kampanj. Justitiedepartementets säkerhetsavdelning utreder nu om hackerattackerna är ett hot mot USA:s säkerhet. Det tyder enligt Reuters på att Vita huset anser att en främmande stat ligger bakom intrånget.

Det kommer inte att vara bra för demokratin och kan på sikt ge nya och skarpare lagar som försvårar insynen och ge ett slutare samhälle

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.