Investerare drar sig ur Storbritannien

Investerare drar sig ur Storbritannien. Investeringsfonder har flyttat motsvarande drygt 50 miljarder kronor från Storbritannien efter brexit, enligt siffror från analysföretaget Morningstar. Juli månads nettoutflöde är det största på minst tre år, skriver CNBC.
Värst drabbades aktiefonder, med ett nettoutflöde på motsvarande 63 miljarder kronor, men även fastighetsfonder fick se ett stort utflöde. Jag tror det som hände med Brexit kommer att få konsekvenser

En kommentar

  1. Basic Rules

    Jag tror vi får se ett begränsat Brexit, dvs konsekvenserna för Storbritannien blir betydligt bättre än alla
    förståsigpåare gett uttryck för. Balansgången är svår för EU, men vi kommer få se mycket mindre av centralisering om man lärt läxan. I stället för ständig expansion måste man nu konsolidera sig, förre franske presidenten Mitterrand var här ett föredöme, som ville begränsa antalet stater(7) tills dess alla institutioner var på plats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.