Landstinget i Stockholm köper dyrt

Landstinget i Stockholm köper dyrt. Landstinget styrs av alliansen och kan inte upphandla. Däremot harman sålt sjukhus och byggt dyrt. Nu har det kommit fram att Stockholm läns landsting har betalat närmare 6 000 kronor för stödstrumpor och 9 735 kronor för kompressionsbyxor.

Politikerna måste ha dålig koll för när media hittat dessa dyra upphandlingar meddelade liberala landstingsrådet Anna Starbrink att de säger upp avtalet. Hon skyller ifrån sig att hon inte var med när upphandlingen gjordes. Så går det när alliansen styr och det skulle vara intressant att se upphandlingsunderlaget. Jag förvånas även över att ingen konkurrent överklagade den upphandlingen. I vilket fall har inte någon sådan uppgift kommit fram. Tänk vilket missbruk av skattepengar det har varit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.