SD politiker lämnar efter en dag

SD politiker lämnar efter en dag. Det händer och kommer att hända igen då deras ageranden tidigare granskad. En SD-politiker i Hudiksvall har lämnat sitt uppdrag, en dag efter att han valdes in i en av kommunens nämnder. Anledningen är att SVT Nyheter Gävleborg avslöjat att mannen skrivit på sin Facebooksida att moskéer bör sprängas i luften .

Mannen har även skrivit att personer från andra länder som begår brott i Sverige ska skjutas. I en intervju med SVT säger SD-politikern att han inte står för uttalandena. Jag står inte för att man skjuta människor eller spränga moskéer utan man ska lagföra och stänga dem. Så skulle det kanske stått om vi ska prata svenska.

Det här är SD i ett nötskal. Främlingsfientlighet går som en röd tråd genom hela partiet. Ett sånt parti kan moderatledaren tänka sig styra landet med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.