Fusk i storbanken Wells Fargo i USA

Fusk i storbanken Wells Fargo i USA. I USA stämmer man gärna utländska företag som Ericsson och Wolksvagen. Nu har 5 300 anställda fått lämna storbanken Wells Fargo sedan det uppdagats att 2 miljoner konton öppnats utan kunders godkännande. Hur f-n kan det finnas den möjligheten där säkerheten skallvara så stor

Bankens interna försäljningskrav har pekats ut som förklaringen och under torsdagen grillades bankens vd John Stumpf i USA:s representanthus. Under fyra timmar beskrevs banken som ett kriminellt företag och anklagades för stöld och identitetsbedrägeri, enligt New York Times.

Stumpf har personligen anklagats för metoderna men anser själv att det handlar om bristande omdöme isolerat till de 5 300 sparkade anställda. Ja man måste ha rätt attfundera vad som pågår nu för tiden på jordklotet. Det råder krig och terror snart över allt och det är fusk och fusk med mycket allt för girighetens skull. Visst är detta exempel på girighet men även allt fusk som sker med livsmedel men även med skatter och trygghetssystemen.

En kommentar

 1. Bertil

  Det är välbeställt folk som har blivit våra största samhällsparasiter. Jag känner flera väl uppsatta personer som alla är fuskare, myglare, nyttjar svart arbetskraft Samma parasiter plundrar via högerregering svaga grupper på deras sociala skydd och får skattesänkningar.

  Hela Samhället har ändrat attityd från att du ska arbeta i ditt anletes svett göra din plikt kräva din rätt.

  Svaga grupper har små möjligheter mygla komma undan skatt o.s.v.
  Ändå fokuseras allt på dessa.
  Sänkta trösklar, bidragstak, hårdare press. Utförsäkringar av sjuka.
  Kort sagt man bäddar för krig kanske i vårt eget Land.

  Jag är helt övertygad om att en bjässekrascj kommer, börjar kanske i Kina sen drabbas hela Världen. Med konsekvenser vi aldrig trodde skulle kunna ske.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.