Björklöven gör inte ett mål på 46 skott

. Björklöven gör inte ett mål på 46 skott. Dessutom släpper man in vart annat skott i andra perioden. I tredje vinner man skotten med 21-5 och gör inte ett mål. Förlorar matchen med 4-0 men vinner skottstatistiken med 22-46. Man kan fråga sig om det var riktiga skott på mål men i vilket fall som helst är det inte alls bra.

Jag har min egen teori och det är att det blir alldeles för omständigt, ett plottrande och lägger i väg ett skott . Man måste skjuta mycket snabbare och bli vassare på returerna.
I matchen mot MoDo borta var det omständigheterna och att inte dra en handledare snabbt som gjorde att det blev förlust i förlängningen.

Har dock inte alls gett upp hoppet om slutspel om man skjuter snabbt. Det tar för lång tid innan man tar till skott som blir ett slagskott där målvakten ser allt. Man får inte vara för rädd för att skjuta och att gå in på mål och stör och skymmer målvakten. Det kommer förhoppningsvis in en rightare som vispar till. 4 insläppta på 22 skott är också lite i överkant. På tisdag tycker jag att man måste vilja visa att man vill göra mål och flest mål om man skjuter snabba handledsskott. Nu på tisdag är också Zach Hamill rightare klar för spel. Tyvärr kommer ingen av de skadade centrarna och sjuke Öhman till spel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.