Sara Hector ett hopp inför VM i utförsåkning

Nu som pensionär hag jag tid att titta på lite sport när det finns något att se även på vardagar. Idag var det storslalom som stod på dagordningen och efter fösta åket fanns ett hopp till Hansdotter som var 8 efter första åket men försvann nedåt i prislistan efter andra och slutade på 19,e plats.

Sara Hector startade positiv i första åket men så kom några missar och det var inte säkert han hon skulle få starta i andra när jag slutade se på TV. Nu kom hon på 26,e plats. Sara har bara några tävlingar före den här starten efter en lång skadeperiod. Men det gjorde inte att hon inte vågade ladda för fullt i andra från första stavtag och det var ett kanonåk som hon fick till och med bästa tiden av alla i andra åket som gjorde att hon till slut hamnade på 6e plats.

Hon har alltid varit en frisk fläkt Sara och nu får vi som västerbottningar bara hopps att Maria hinner bli kvitt sina skador och det hörs faktiskt positivt. Vi skulle i Umeå haft i gång Tavelsjöbergets skidanläggning så att nya stjärnor fick komma fram då vi har en av Sveriges bästa klubbar på att fostra duktiga unga till bra utförsåkare. Vet inte vart projektet tagit vägen då fullmäktige har fattat beslut. En viktig anläggning för besöksnäringen och även för kvarkentrafiken

Ta och klicka på denna länk där Svt beskriver hennes drömåk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.