Debatten Löfven Kindberg-Batra

Debatten Löfven Kindberg-Batra. Ett mycket märkligt agerande och nästa obegripligt och ofattbart hur hon tänker om SD. Ska ha stöd för budget men inte förhandla när budgeten ska fördelas. Det är inte bara jag utan de flesta som jag pratar med som inte fattar vad hon säger och gör.

Däremot förstår jag inte att hon inte kan ta ansvar för polisen och den nya organisationen och polisbristen. Nu ska man sätta in mer poliser nu trots att det är hon och hennes och moderaternas utbildningspolitik som gjort att det är polisbrist då de valde skattesänkningar i stället för att satsa på att utbilda poliser. Det finns fler brister i utbildningarna som gör att det är personalbrist nu, sjukvården är ett exempel. S-budgeten har gällt bara ett år för första året hade hon ju stöd av SD till en budget som inte utbildade fler poliser. Jag tycker det är fruktansvärt att moderaterna står och skyller på andra när det var de som styrde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.