Donald Trump fortsätter sina påhopp

Donald Trump fortsätter sina påhopp. Han gör det utan att ha varit här utan grundar det på en felaktig artikel och kanske numera också av vad Jimmy Åkesson skrivit i en debattartikel i en extrem högertidning. Ambassaden har lag ut sanningen på sin hemsida hur många brott det skett i Sverige. Det finns en fd utrikesminister som agerar hårt mot Trump och nyhetssajten Omni hade en artikel om detta som jag lägger ut här så får ni läsa och det är bra gjort Carl Bildt och så här lyder artikeln

TRUMPS SVERIGE-PÅHOPP Det är beklagligt att Donald Trump fortsätter att smutskasta Sverige i sina försök att stänga USA:s gränser. Det skriver den tidigare statsministern och utrikesministern Carl Bildt i en debattartikel i Washington Post. Under rubriken sanningen om flyktingar i Sverige skriver Bildt att flyktinginvandringen från Balkan som skedde under hans tid som statsminister har varit en framgångssaga. Han medger samtidigt att vissa grupper av flyktingar har varit svåra att integrera men att alla länder har utmaningar .
Jag misstänker att Trumps kunskap i frågan är extremt begränsad. Om det inte vore för att det skulle leda till kaos så skulle jag uppmana honom att skippa en av sina golfresor och komma hit , skriver Bildt. Det var väl bra tycker i alla fall jag

2 kommentarer

 1. Nils Lindholm

  Balkanflyktingarna kom från industri o var vana att jobba o framförallt samarbeta.
  ex.v. Somalierna är typ get o kamel -vaktare o har typ 3-månader -> 3 års skolgång o klansamhälle
  I Syrien är iaf. läs o skrivkunnigheten 85% o en BNP på 6-tusen dollar,
  Har för mej att 40% har under gymnasieutbildning
  För asylsökande generellt var det väl uppåt 50% som inte hade gymnasieutbildning o många inte ens motsvarande högstadiet.

  Ang. nogo-zoner
  http://www.weeklystandard.com/video-head-of-ambulance-union-confirms-no-go-zones-in-sweden/article/2007000

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Siffrorna kan jag inte men vet vad en kostnad för skolan i nio år är. De vi utbildar i landet kostar mer beroende på baskunskaperna men aldrig mer än en som är född i Sverige och som får hela sin utbildning av svenska skattebetalare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.