Risken för kvalspel för Björklöven ökar

Risken för kvalspel för Björklöven ökar. Det kan man inte blunda för efter lördagens förlust hemma. Det är obegripligt att man nu förlorat många hemmamatcher i rad men lyckats spela klokt och effektivt borta.

I morgon åker man på en bortaturné som dessvärre ser mycket svår ut när man i tur och ordning möter ettan och trean i serien och börjar i morgon borta mot Pantern och avslutar onsdag mot serieledarna Mora. Får hoppas att sista matchen hemma mot Västerås kan rädda laget kvar i Allsvenskan även om jag tycker man borde ha stora chanser i en kvalspelsserie men det är bäst att slippa den.

Det måste ändå bli mycket bra spel om man ska vara kvar nu då Västerås har ett lättare program med Vita Hästen och Södertälje hemma innebärande att Björklöven troligen måste vinna en bortamatch.Det känns tungt för visst trodde jag på bättre resultat med det här laget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.