Nu ska jag inte få säga vad många tycker

Nu ska jag inte få säga vad många tycker. Det handlar om domarna i ishockey där jag i VK flera gånger sagt vad jag och många många med mig tycker men inte skriver. När det gäller lördagens match säger många som satt så till att det var en klar och tydlig offside. Är det så att man inte får kritisera domaren i en tidning måste det även vara förbjudet att kritisera ledare och spelare i samma tidning och de kommentarer som släppts fram i referat har jag aldrig vågat göra även om det varit en bättring i år. Där har ibland inte minst VK gått hårt fram. De matcher förutom den sista så har de flesta delat min uppfattning om domarna och det har varit två huvuddomare som fått mycken kritik. Nog om detta nu men i de policys Björklöven har så finns inte ett ord om att man inte får kritisera domarna det vet jag. Jag är dock fortfarande stolt att jag varit med och räddat Björklöven från konkurs.

Däremot är det som vanligt en följetong och ett sätt av VK att angripa mig. Senast har jag kritiserat den granskning som VK gjorde av samhällsbyggnadskontoret som innehöll många fel vilket också den rapport som kommit fram visade. Detta tog jag upp bara för några dagar sänder. Jag beskrev även där hur man brukar göra genom att ringa runt. Det gjorde man också när jag kommenterat Igors blogg, trots att man borde vetat att det var Igors ansvar att publicera kommentaren enligt VK,s egna reglerJag blev anmäld och friad från alla brottstankar men Vk hade beskyllt mig att jag gjort en brottslig gärning. Ja även då ringde man Björklövens ordförande. Så det förväntar jag mig även sker i framtiden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.