Sverigedemokrat vill starta inbördeskrig

Sverigedemokrat vill starta inbördeskrig. Ja till och med i Sverige eftersom de vill sända militär till Rosengård i Malmö. Det är deras politiske sekreterare där som har sagt till BBC att han vill skicka in militär i rosengård. Ja det är dessa personer som moderatledaren vill samarbeta med. Rosengård har mer problem än vi kan se i mer svenska områden i Sverige, sade han till BBC. Hör och läs i ” mer svenska områden” vilket innebär att Malmö inte är ett svensk område.

Det här är inget nytt att SD smutskastar Sverige och med dem vill moderaterna styra Sverige. Andreas Schönström (S), kommunalråd i Malmö med ansvar för bland annat trygghet, säger att SD överdriver och
polariserar debatten. -SD fortsätter
att hantera Malmö och Sverige som en bananrepublik där man skickar in armén på sin egen befolkning, säger han.

Skickar man militären på sin egen befolkning vill man ha inbördeskrig med allt det hellvete ett inbördeskrig innebär. Man ser att trots man rensar ut för att accepteras så blir SD bara en större och större belastning för alla svenska och att de är rasister kan väl ingen neka till efter sådana uttalanden som en politisk sekreterare gör. Och med dessa personer och de är ganska många i SD vill Kindberg Batra och moderaterna samarbeta med och då har även moderaterna blivit ett främlingsfientligt parti.

De nya moderaterna har dött och kommit tillbaka till den nazistprägel många moderater inte minst bland militärer på K4 under 1940 talet. Tittar man tillbaka kan man säga att ränderna går aldrig ut.

2 kommentarer

  1. Lars Sandström

    Det är väldigt märkligt att du är förvånad över att det frågas om militär i vissa områden när utryckningsfordon inte vågar sig in ibland, på grund av stenkastande och hotfulla människor,räddningstjänsten i Husby,Tensta mfl har vid upprepade tillfällen begärt att få hjälp vid vissa tillfällen,undrar hur kaxig du herr Holmlund skulle vara om ett hundratal huliganer stod och kastade sten på dig,varför tjafsar du ens om det???

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det har jag varit med om att de kastat sten och gjort andra hothandlingar men skickar man in militär är det början till ett inbördeskrig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.