Nu skramlar Trump med vapen igen

Nu skramlar Trump med vapen igen. Han har blivit intervjuvad av Reuters och där kommer detta vapenskrammel upp genom att han inte uteslutet en militär lösning på Koreahalvön. Det är det som jag är orolig för att det sker och då är det krig. Han säger i klartext att det finns en risk för en stor konflikt med Nordkorea.

Han säger dock att han helst ser en diplomatisk lösning men samtidigt att det är svårt och det tror jag han har helt rätt i. Man kan fråga säg vad USA har där att göra. Visst är det en fruktansvärd diktatur i Nordkorea det går inte att ta miste på och att folket där inte vet vad demokrati är.

Nu har han varit president i 100 dagar och inte har han lyckats få igenom så mycket där en del stoppats av kongressen och andra saker av domstolsväsendet. Det har vistas genomgångar i Tv där man visar att presidentens makt kanske inte är så stor som man trott. Däremot har han större makt än jag trott när det gäller utrikespolitiken och försvarspolitiken och handelspolitiken. Nu ska budgeten fram där han ökar budgetunderskottet och vi får väl se hur det går. Hans politik drar ju isär ännu mer där de rika blir ännu rikare och för stora flertalet blir det fattigare och fattigare. Man undrar när det smäller till och blir oroligt när fler och fler inte har mat för dagen, inga bostäder, ingen sjukvård eller övrig hjälp. USA,s system kommer förr eller senare att rasa ihop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.