USA går inte att lita på, är ett land i…

USA går inte att lita på, är ett land i förfall. Man har läckt information av innehåll från utredningen om terrordådet i Manchester. Trump som vill enas om att utrota IS. Det har hänt upprepade gånger. Enligt uppgifter är inrikesministern i Storbritannien rasande på amerikanerna liksom självklart folk inom underrättelsetjänsten. Man läckte information om den misstänkte självmordsbombarens identitet
till amerikanska medier innan britterna var redo att gå ut med uppgifter. New York Times publicerade bilder av bombrester på Manchester arena, som verkar komma från utredningen. Nu har
brittisk polis sluta dela med sig av
information från utredningen.

Självklart så har Trump reagerat och sagt att den som läckt ska åtalas. Om det är ett spel för galleriet vill jag inte bedöma eftersom det är omöjligt att tro på den mannen då det kommer fram nyheter i stort sett varje dag om kontakter som varit med ryssarna. Det senaste är att amerikanska spioner har fått information om att ryssarna diskuterande hur man skulle påverka Trump genom hans rådgivare Manafort och Flynn.

Ni som följt såpoperan vet att Manafort var Donald Trumps kampanjchef och Flynn var säkerhetschef men fick kicken efter tre veckor för att han vilselett vicepresidenten om sina kontakter med Ryssarna. Trump har tagit för vana att kicka sina vapendragare när det bränner till. Mins jag inte fel gjorde Sadam Husein på samma sätt. Man måste ändå fundera på varför Donald Trump har så när samarbete med Ryssarna. Man kan faktiskt tro att det har med ett personligt intresse på grund av hans företagskoncerns intresse. Jag bara undrar om vi får se ett resultat av alla undersökningar som pågår om kontakterna mot Ryssland. Jag tycker allt som hänt i det fallet är ett hot mot freden. Sist men inte minst vad är det för fel på amerikanerna som röstade fram honom som president. Det blev han trots att Clinton fick fler röster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.