Det blir bara mer och mer om Trump

Det blir bara mer och mer om Trump. Nu dras hans svärson Jared Kushner in i FBI:s utredning om Trumpkampanjens eventuella kopplingar till Ryssland. Flera media i USA rapporterar om detta. Kushner är inte bara svärson utan även rådgivare till presidenten.

Donald Trump är på G7 mötet i Europa och där levererade han en riktig känga åt Tyskarna. Vid mötet med EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker innan G7-samlingen ska Trump ha sagt att tyskar är mycket dåliga , enligt Der Spiegel.
Det gäller fusket som BMV hade gjort och Trump sa att han skulle stoppa dem. Han sysslar med handelshinder för BMV har nog åtgärdat felen som begicks.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.