Skandal att provledare på Universitet säljer provresultat

Provledare på Universitet fuskledare. SVT dold har avslöjat att provledare på Stockholms Universitet fuskar genom att fota av prov och sedan skickas svaren ut till försäljning. Det är märkligt att det inte går att stoppa. Varför får provledaren möjlighet att se proven. Undra på att resultaten för studenterna sjunker när de fuskar sig till resultaten. Ta och läs vad SVT skrivit på sin hemsida och att studenter har betalt uppemot 100000 kronor för att få tillgång till resultatet. Vad sysslar myndigheten med som inte hittar system över hur fusket går till när SVT hur enkelt som helst hittar detta. Myndigheten är förvånad när det avslöjats när de får reda på hur man fuskat. Det är dags att man nu vidtar rättsliga åtgärder mot de som fuskar kan reportrar avslöja detta måste det även gå att betala de som avslöjar fusket

Genom att klicka på den här länken kan du läsa mer om fusket på högskoleproven. Att inte ett universitet kan finna metoder att stoppa fusket tycker jag är svagt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.