Kommer vi någonsin få veta sanningen

Kommer vi någonsin få veta sanningen. Jag menar de kontakter som Trump och hans hejdukar haft med ryssarna även före valet. Det har varit bråk om vilka kontakter som varit och på både chefen för underrättelsen har fått gå liksom många andra. Jag läste en bra artikel i Omni som jag citerar tätt upp och ned och så här ser det ut.

”RYSSKONTAKTERNA Den amerikanska underrättelsetjänsten CIA ska redan i augusti förra året ha haft uppgifter som visade att Rysslands president Vladimir Putin personligen gav order om en påverkansoperation för att hjälpa Donald Trump till presidentposten i USA, skriver Washington Post.

Tidningen skriver att Vita huset blev chockade men inte agerade mer än genom en varning till Moskva. Bakomliggande orsaker ska bland annat ha varit antagandet att Demokraternas Hillary Clinton såg ut att vinna samt att Barack Obama själv inte ville framstå som om han lade sig i valet.”

Det här är oroande liksom andra saker Trump är involverad i. Nu senast hans stöttning av bojkotten mot Qatar som gjordes av Qatars grannländer. Där har USA farit med dubbla budskap, där utrikesdepartementet och försvarsdepartement har öppet kritiserat åtgärderna. En vecka efter fördömdes Qatar som en sponsor av terrorism , skrev USA:s försvarsminister James Mattis på ett vapenavtal med Qatar värt 12 miljarder dollar. Tala om att vara kluven kluven regering. USA har alltid försvarat Qatar och det beror på att man har en stor flygbas utanför Doha. Den basen har USA utnyttjat inte minst i de strider USA haft i området som Kuwaitkriget

6 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Varför ska jag vara tyst och vet du Nyström om det som händer i USA. jag är tveksam

  1. Anders

    Sanningen om bostadenaffären? Om allt som hände bakom ryggen på politikernas arbetsgivare (oss)?
    Nä, troligen inte.

      • Anders

        Så där, så försökte Lennart med härskarteknik och det lyckades inte.
        Anders heter jag. Är det ett konstigt namn så får du väl tycka det.
        Jag tror ändå att vi aldrig kommer få veta sanningen om allt fulspel som gjorts under bordet och bakom politikernas arbetsgivare (oss) när det kommer till bostadens utförsäljning.

        Tydligen kände sig Lennart träffad eftersom han va tvungen att vara oförskämd mot mitt namn.
        Tack, stolt medmänniska

        • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

          Min blogg handlade inte om Bostaden och jag kommenterar bara det som jag skrivit i bloggen och de kommentarer jag får. det är du som är oförskämd eller inte är läskunnig. Du måste lära dig att svara på det som bloggen handlar om och inget annat. De andra debatterna får du ta där de hör hemma. Men jag ser fortfarande att du inte lyssnar och jag tror inte heller du är en person som kan lyssna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.