Vet media verkligen vilket hus Hans Lindberg köpt

Vet media verkligen vilket hus Hans Lindberg köpt

Vet media verkligen vilket hus Hans Lindberg köpt? Jag blir tveksam då jag läser att det skulle vara värt 8 miljoner. Den här bilden har funnits på SVT på nätet men sedan tagits bort. Anledningen måste vara att man till slut insett att det inte är detta hus familjen Lindberg har köpt utan ett helt annat.
Huset på bilden har strandtomt och är kanske värt just 8 miljoner som medier påstår. Familjen Lindberg har köpt ett annat hus i samma stadsdel men inte strandnära vid älven. Deras hus kan inte vara värt mer än det de betalt. De har köpt det i befintligt skick och det är mycket kostsamma renoveringar som behöver göras i huset. Jag tror helt enkelt att inte bara SVT tagit fel på vilket hus Lindbergs äger utan även andra medier.

10 kommentarer

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Många miljoner årligen om du skulle ha det öppet även vintertid och kommunen äger inte all mark efter älven

 1. Micke

  Ågatan 4.

  Tar 10 sekunder få fram så tror knappast media missat detta.

  https://www.hitta.se/hans+lindberg/ume%C3%A5/person/VdP54qkkkA

  https://earth.google.com/web/@63.82097694,20.25421153,7.6472751a,341.72959786d,35y,92.24619552h,24.99926679t,-0r/data=CkwaShJECiUweDQ2N2M1YjBiMDRmYzM5MjU6MHg2NDg2M2E0NjFhMWM3YzVkGd7db1kq6U9AIUowiz9AQTRAKgnDhWdhdGFuIDQYAiAB

  Han och hans familj får som villaägare en massa ROT-bidrag från skattebetalarna vid renoveringar.

  Han stjäl skattemedel med Magdalena Anderssons goda minne, skattemedel som behövs till betydligt viktigare saker än ge bidrag till rika villaägare.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Men såg du inte min blogg och det foto jag lagt ut från SVT och det huset har inte Hans köpt. Du måste vårda ditt språk för stjäl han stjäl alla andra som har ROT bidrag. Men han får mindre nu än om Batra styrt

   • Micke

    Självklart att ALLA med ROT-bidrag stjäl skattemedel. Lindberg är ett bra exempel på individer som själv har råd betala entreprenörens arbetskostnader, det ska inte skattebetalarna stå för.

    Sen vårda ditt språk, i mina ögon stjäl man skattemedel om man får bidrag till värdeökningar på egen privat fastighet av skattebetalarna.

    Ej sett bilden men om det är så slarvas det väldigt mycket i media.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

     Du vet nog överhuvud taget inte vad du pratar om för i så fall är alla som får ett stöd som har barn i skolan gör en stöld. Tänk till innan du skriver och jag är helt säker på att med ditt resonemang är du en stor tjuv

 2. LennART Frostesjö

  Huset som Hans Lindberg köpt är det gula huset, vilket mycket riktigt påpekas i texten, som tillhör bilden. Men sedan är bilden bradare, än kanske skulle behövts, så det gula huset är det som är i höger bildkant, och enligt uppgifter så betalades det 4-5 miljoner för detta hus. /LennART

 3. Lars Flemström

  Det syns tydligt på kartorna som Micke länkar till att det ligger ett stort vinkelbyggt hus mellan Lindbergs hus och älvstranden. Varför lägga ut kartor, när de inte visar det man påstår?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.