Tala om barbarer som gör krigsbrott

Tala om barbarer som gör krigsbrott. Styrkor från Irak torterar IS soldater när de har tillfångatagits. Expressen har fått se filmer där det förekommer tortyr misshandel och till och med där man skär halsen av de tillfångatagna IS soldaterna. Dessa styrkor stöds av koalitionen som leds av USA. Irakstyrkor torterar IS-soldater Folkrättsexperter hävdar att det rör
sig om uppenbara krigsförbrytelser.
Man visar filmer där en av Iraks styrkors frivilliga soldater går runt med ett avhugget huvud. Han säger att han skurit halsen av 50 personer. Andra filmer visar också på grova övergrepp

Visst har IS gjort grova övergrepp där de dragit fram men hur kan de allierade med USA i spetsen acceptera detta. Det är precis som allt förstånd försvunnit ur huvudet på dessa soldater. Det här är rena rama barbari.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.