Alla människor är inte lika mycket värda i USA för Donald Trump

Det är USA,s president som har den uppfattningen. Nu ger han sig på transsexuella som han inte vill ha i armen och de kommer inte att tillåtas ha några befattningar inom den amerikanska militären. Det meddelar Donald Trump på sin egen nyhetskanal Twitter. Han skrev följande ”Vår militär måste vara fokuserad på avgörande och överväldigande seger och kan inte belastas med de störningsmoment som transsexuella i militären skulle innebära”. Men hur kan han påstå något sådant och hoppas han får det svårare.

Det amerikanska försvarsdepartementet avskaffade formellt sitt förbud mot att anställa öppet transsexuella under 2016, efter beslut från förre presidenten Barack Obama. Detta bevisar nu att Trump inte tror på människors lika värde. Varför tror han att de som är transsexuella inte har samma intresse och kunskap att försvara USA säger han inte. Militären kommer dock inte att bry sig om detta har de sagt

En kommentar

  1. Gunnar Karlsson

    Alla har inte samma värde i Sverige heller. Se bara på strafföreläggandet mot Transportstyrelsens fd chef.Det var inte ens uppe i rättegång utan man försökte mörka det hela.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.