Donald Trump kan inte ha allt hemma

Donald Trump kan inte ha allt hemma. New York Times har källor som säger att Anthony Scaramucci får sparken från tjänsten som kommunikationschef. Han har varit det i 10 dagar men får nu gå. Hans fru ville inte att han skulle ta jobbet och när han gjorde det sprack äktenskapet enligt källor. Om han flyttas till andra uppgifter vet ingen än. Men en person som hanterar sina anställda på detta sätt måste vara felmöblerad i skallen. Vet han inte vilka som han anställer som sina närmaste män. Hur ska en sådan person ha rätten att fatta beslut om kärnvapenanvändning. Han kan inte vara riktigt frisk som han beter sig.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.