Är Putin mer ledare än Trump

Är Putin mer ledare än Trump. I söndags såg jag en två timmar lång intervjuv gjord av en amerikansk journalist med Putin. Den var gjord vid två tillfällen och var mycket intressant. Även om jag haft svårt att tro på Putin måste jag säga att den var mycket intressant och behandlade i stort sett alltsom inblandning i amerikanska valet, Ukraina, Krim, samarbete och affärer med USA, Nordkorea, atombomber med mera med mera Jag tror det var en ärlig intervjuv med ärliga svar även om det har sagts att det var tillrättalagt. Nu tror jag att den finns på SVT Play och gör det enkelt genom att rekommendera att titta på den. I vilket fall som helst tycker jag det finns mera politiskt ledarskap hos Putin än hos Trump, så jag är säker på att vid möten skulle Putin lura Trump dit han vill och det kanske han hade gjort innan Trump blev president

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.