Ingen nyhet att SD are dyker upp i brottmål

Ingen nyhet att SD are dyker upp i brottmål. När det bränner så hoppar de dömda av. Nu är det i Västsverige som en SD hoppar av sina uppdrag efter att han fällts för utnyttjande av barn för sexuell posering skriver Borås Tidning. Om jag ska vara ärlig så om det har varit en sosse med förtroendeuppdrag så har det blivit ett drev i hela media Sverige och som vi aldrig upplevt tidigare. Varför är media så snälla mot Sverigedemokraterna

Mannen har nekat till anklagelserna
och överklagat till Högsta domstolen
som valt att inte ta upp fallet.
Politikern hoppa av och hävdar att hans dator blivit hackad när flickan hotades till att klä av sig framför webkameran. Är det någon som tror på detta och varför har han då hoppat av. Det här har SD under den senaste helgen diskuterat SD-politikern och hans dom. Det sägs att han inte ska ha tvingats utan han själv har tagit beslutet att avgå. Då blir man ännu mer förvånad över att inte partiet inte tvingar en sådan person att avgå

2 kommentarer

  1. Fredrik Svantesson

    Tycker du är väldigt naiv i det här inlägget. Kriminalitet i dem olika partierna är välstuderad och det finns inget parti som sticker ut med några väsentliga mängder fler kriminella.

    Du hävdar också att sossar skulle få ett helvete i medierna, samt att SD:are ”gullas med” av medierna. Det är ju bara inte sant. Det är så totalt tvärtom mot hur verkligheten ser ut. SD har kämpat i hård motvind genom åren, till stor del pga. dem korrupta medierna. S har samtidigt åkt på räkmacka.

    Kolla bara på hur dom presenterar opinionsundersökningar. Tänker inte ge ett exempel, jag vill att du faktiskt kollar upp det själv.

    Skäms.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.