Jag vill ha extraval om Hultqvist får misstroende

Jag vill ha extraval om Hultqvist får misstroende. Jag tycker allinsen har blivit som en lekstuga möjligen för att förtroendet är så lågt för moderatledaren Batra och nu är det illa för M i Stockholm där man i stort halverats. Då håller hon på att tro att hon tjänar poänger på misstroendeförklaringar det liknar Trumps analyser.

Jag hade då aldrig trott att det skulle kunna utnyttjas mot politikens innehåll, aldrig en i fantasin. Högeralliansen dit jag självklart räknar Sverigedemokraterna har ju hotat med detta om vissa skatter höjs men själv har de aldrig presenterat några förslag tex där de vill satsa mer. Jag tror inte längre att det finns oberoende media utan nästan alla tillhör högerns kampanjorganisation. Där det är stora brister på att folk har jag inte sett ett enda media som talar sanning utan de springer till S och frågar vad de gjort. Vi som vet hur lång tid det tar att utbilda barnmorskor, poliser, It folk, läkare, sjuksköterskor med flera högskoleutbildade vet att det är alliansens och främst Jan Björklund som är boven till detta. Bristen nu beror på att de valde skattesänkningar för att utbilda folk. Jag tycker det är skamligt av all media att inte tala om sanningen om personalbristen. De ljuger så det stänker.

Så tillbaka till misstroendeförklaringarna. När S la sin första budget stoppades den av Alliansen och SD. Lövfen utlyste nyval och man kom överens om att regeringens skulle gå igenom och det resulterade i att regeringen fick igenom sin budget och allianspartierna la varsin budget. Nu hotar man att ge någon eller några statsråd en missförtroendeförklaring. Det liknar spelet löjliga familjen. Vi kan inte ha det på detta sätt och alliansen kan inte få igenom en budget utan ett aktivt stöd av Sverigedemokraterna. Centern och liberalerna har sagt att de vill inte bli beroende av SD. De kan inte styra utan att ha ett samarbete med SD och det har M och KD insett och vill h det så.

Om det nu blir ett misstroendeförklaring mot Hultqvist eller något annat stadsråd som i budget då måste du Stefan utlysa extraval. Opinionsmässigt som det ser ut blir nog inte Batra alliansledare och då kanske vi kan få slut på den förödande blockpolitiken och gå bort SD,s inflytande över den Svenska politiken. Jag har aldrig trott att M skulle liera sig med ett parti med rötterna i nazismen och främlingsfientlighet. Vi lider alla av en regeringskris men den måste man lösa med ett extraval så Batra försvinner från den politiska scenen tillsammans ned Åkesson

3 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det är ju försvarsministern som heter så Hultqvist. Du kan nog inte stava hans namn men han heter Peter Hultqvist och läs på innan du kommenterar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.