Trump stoppar transpersoner till militären

Trump stoppar transpersoner till militären. Han har förbjudit militären att anställa transsexuella. Obama hade tagit bort denna diskriminering men nu instruerar Trump militären att ”återvända till den långvariga politiken och förfarandet inom militären från före juni 2016 . Det har inte sagts hur de nya reglerna ser ut, men riktlinjerna tycks vara mindre strikta än det totala förbud som Trump meddelade i ett inlägg på Twitter tidigare i somras, rapporterar CBS News. Däremot har det inte gått att få reda på vad som ska hända med de tusentals transpersoner som idag är inom militären utan det ska avgöras av försvarsministern James Mattias.

Det här bevisar än en gång att Trump inte tycker alla människor är lika mycket värda och dessutom har han gett amnesti åt en tidigare polischef som har kränkt många invandrare och det skrev jag om i en tidigare blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.