Många moderater vill styra med SD

Många moderater vill styra med SD. Det är jag säker på att det gäller inte bara var Kinberg Batra som gjorde det. Det kan man se inte minst om man läser kommentarerna på Facebook. Odenberg som i går sa att han ställer upp som kandidat tror jag är helt chanslös eftersom han så tydligt deklarerade att man skulle stänga dörren mot SD.

Hur moderaterna ska kunna få med sig C och L på att styra med SD kanske blir svårare men kanske inte helt omöjligt. Jag upprepar att jag tycker Löfven borde utlysa nyval om det blir ett misstroende mot Hultqvist. Andra alternativet kan vara att någon får i uppdrag att bilda regering ur alliansen men då står M utan ledare men det blir ett svar på om de bildar regering med SD och då vet man det före valet och sanningens ögonblick för centern och liberalerna. Västerbottens moderater var snabbt ute med Kristensson som partiledare vilket i praktiken innebär att de öppnar för samarbete med SD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.