Ebba skulle så gärna gå ut och skrämma räven

Ebba skulle så gärna gå ut och skrämma räven

Ebba skulle så gärna gå ut och skrämma räven. Hon är tuff men jag är inte säker hon skulle klara sig. Det här är en gammal räv tik som till och från varit hit många gånger. Nu har hon i år tre valpar som brukar vara hit till komposten och sköta om att kultivera den. Nu i ikväll satt Ebba först i fönstret och tittade på gammelräven som la sig utanför bron. Ebba morrade och ville ut men det fick hon inte men de satt och stirrade på varandra minst en halvtimme. Nyss var jag ute och då var två av valparna här och hade jag haft en bössa hade de fått avsluta sina liv och orsaken är enkel de gräver över allt bland våra planteringar. Hungriga ja men vi matar bara fåglar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.