Trump skulle bygga Trump Tower i Moskva

Trump skulle bygga Trump Tower i Moskva. I vilket fall som helst hade han planer på detta enligt The Washington Post. Enligt källor pågick diskussioner under Trumps valkampanj i slutet av 2015 och i början av 2016. Något som under måndagen bekräftades av dokument som lämnades in till kongressens pågående utredning kring Trumpadminstrationens påstådda kontakter med Ryssland.

De ska ha skrivit en avsiktsförklaring men projektet övergavs i januari förra året. Man vet inte om Trump själv kände till projektet men för mig är det självklart att ingen i bolaget ger sig in i att diskutera ett Trump Tower i Moskva utan att bossen visste om det. Det är klart att man haft kontakter med ryssarna men hur får vi veta sanningen. Mitt tips på detta lyder aldrig.

Visst har Donald Trumps advokat Michael Cohen skickat mail till Ryssland det bekräftar Dmitrij Peskov, president Vladimir Putins talesperson. Det här kommer från CNN. Mailet handlade om att de ville få hjälp med att få fart på en fastighetsaffär. Bekräftar att han fått mejl från Donald Trumps advokat Michael Cohen, rapporterar CNN. I mejlet ska Cohen ha bett om hjälp att få fart på en fastighetsaffär i Moskva. Cohen, var då en av Trumps närmaste affärsrådgivare, och han har bekräftat i måndags att han kontaktat Kreml för att få hjälp med en Trump Tower-byggnad i Moskva i mitten av januari 2016. Såldes har det skett kontakter med Kreml och då kan man säkert ha varit inne på annat. Cohen har säkert fått uppdraget av Trump som verkar vara en som styr med detaljer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.