Troja borta för Björklöven i kväll

Troja borta för Björklöven i kväll. Det är också den andra bortamatchen för säsongen. Den första mot Karlskoga blev det förlust och jag är lite rädd att det kan bli så även idag. Mot Leksand spelade man bra de två första perioderna men låg under 3-1 för att man i stort sett gav bort dessa mål. Sedan kom en underbar vändning efter fem mål i rad.

De två första perioderna mot Södertälje var gästerna det bättre laget men även där lyckades man vända till seger. Troja som haft lite oroligt på hemmaplan med supportrar som inte fick komma in på matchen är säkert väldigt tända och jag tror inte de är så dåliga som tabelläget visar och jag tror inte Björklöven är tredje bästa laget trots seger mot Leksand. Troja borta är en mycket svår match så jag vågar inte tippa seger utan bara hoppas.

Jag gläds över att Cody Murphy följer med men David Lindkvist stannar hemma men i stället åker Mattias Moström med. Senare idag kommer laguppställningen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.