Jättefin insats av damerna i slalom

Jättefin insats av damerna i slalom. Frida Hansson var åter på pallen och blev trea efter att ha legat två i första efter oslagbara Mikaela Shiffrin som med över en sekunds ledning som hon behöll hur enkelt som helst.

Den stora överraskningen var trots allt Estelle Alphand som gjorde sitt bästa lopp någonsin i karriären. Hon låg på 23 plats efter första åket men hade det snabbaste åket i andra av alla och det var fruktansvärt spännande att se hur fort hon hade åkt efter andra mellantiden och in i mål. Trots att hon hade legat efter vid sista mellantiden var hon före åkare som hade en ledning med över 1 sekund och från sista mellan tiden. De senare startande åkarna hann inte i kapp i mål trots att de haft en stor ledning. Det här var så bra åkt att hon tog sig upp till en delad femte plats. Det var karriärens bästa plats då hon tidigare hade en 14 e plats som bäst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.