Löven saknar energi som USA och Canada

Löven saknar energi som USA och Canada. Har just avnjutit matchen mellan USA och Canada i junior VM i ishockey. En match som spelades på en uterink i ett snöfall som var liknande som vi haft med den skillnaden att det var 45000 åskådare som tittade på. Det snöade så mycket att det blev flera avbrott för att ta bort snön.

USA låg under med 2-0 men fick en reducering till 2 1 som kort därefter blev 3-1 men som USA lyckades kvittera i slutet av tredje perioden och en förlängning som slutade oavgjort men där Canada var chanslösa och bommade sin straffar. Trots snö och vidriga förhållanden tycker jag det var en bra match med några riktigt läckra mål främst från USA men där båda lagen spelade bra utifrån de förhållanden som gällde men framför allt med bra disciplin och viljan att vinna. Vilken härlig match och i kväll möter Löven MoDo borta vilket tyvärr blir en förlust och då är man i bottenträsket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.